Skolinspektionen ännu inte helt tillfreds

Skola & utbildning
PUBLICERAD:
Mycket har förbättrats, men Skolinspektionen är ännu inte tillfreds med alla åtgärder Hagfors kommun satt in efter tillsynsmyndighetens besök under våren 2018.

I ett nytt beslut förelägger Skolinspektionen Hagfors kommun att vidta åtgärder för att avhjälpa de brister som man fortfarande anser finnas. Bristerna handlar om kvalitetsarbete, resultatuppföljning och beslut om nödvändiga utvecklingsåtgärder.

Senast den 1 november ska kommunen redovisa sina åtgärder skriftligen för Skolinspektionen.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.