Miljonregn över Mellanskogs medlemmar

Näringsliv
PUBLICERAD:
Ett rekordresultat 2018 gör att Mellanskog delar ut nästan 40 miljoner kronor till sina medlemmar.
I Värmland får man dela på cirka 5,4 miljoner kronor.

Det är första gången sedan tidigt 2000-tal som Mellanskog, som då hette Västra Skogsägarna, delar ut pengar till sina medlemmar i länet.

Det är ett starkt resultat för 2018 på sammanlagt 78,9 miljoner kronor som möjliggör utdelningen som i Värmland består av 4,8 miljoner kronor i efterlikvider på virke och nästan 600 000 kronor i ränta på insatskapitalet, enligt ett pressutskick från Mellanskog.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.