Forshaga knep samtliga pallplatser

Djur & natur
PUBLICERAD:
Från vänster: Synne, Emma, Nora, Viktoria, Cecilia, Alva, Thea, Amanda, Kajsa, Amanda, Sara och Ida.
Foto: Forshagaakademien
I kamp med 18 andra skolor vann Forshagaakademien titeln som Sveriges bästa hundsportskola i fredags.

Att prispallen fylldes av Forshagaakademiens elever stod klart efter 180 olika tävlingsstarter i bland annat agility, freestyle, lydnad och rallylydnad under hela fredagen.

– Det kändes väldigt kul att vinna och speciellt bra eftersom att alla våra tre lag kom på pallen. Alla hundar jobbade på trots värme och strålande sol. Även väldigt roligt att få avsluta gymnasietiden med en förstaplacering i skolmästerskapet, säger Cecilia Adamsson, som ingick i det vinnande laget "Forshagaakademiens underdogs", i ett pressmeddelande.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.