Bil körde in i vajerräcke på E18

Brott & blåljus
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Arkivbild.
Foto: Johan Nilsson/TT
Tidigt på måndagsmorgonen inträffade en singelolycka med personbil på E18 vid Spånga öster om Karlstad.

Larmet om olyckan i västlig riktning kom strax efter klockan 05. Räddningstjänst och ambulans skickades till platsen, men ingen person behövde föras till sjukhus, enligt SOS Alarms händelseinformation.

Bärgare ska ha varit på plats vid 05.30-tiden.

Ett körfält stängdes av under räddningsarbetet. Enligt Trafikverket var vägen öppen för trafik igen strax efter klockan 06.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.