Singelolycka på E45:an

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
En singelolycka inträffade vid 15.45-tiden på lördagseftermiddagen i höjd med Billeruds Golfklubb söder om Grums.

– Det rörde sig en personbil som av okänd anledning körde av vägen och en bit in i en skog, berättar polisens pressinformatör Christina Hallin.

En dryg halvtimme efter larmet om olyckan kunde räddningstjänsten meddela att två personer färdats i bilen.

– Bägge var ute ur bilen när räddningstjänsten kom till platsen så jag vet inte om någon av dem behövde följa med ambulansen till sjukhus, berättar Nils Weslien, räddningschef i beredskap i Karlstadsregionen.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.