Fin utmärkelse till Pia Proper

Näringsliv
PUBLICERAD:
Pia Proper, näringslivschef i Säffle kommun, fick under torsdagen ett fint kvitto på sitt arbete i kommunen.
Foto: Lisa Olaison
Årets näringslivsutvecklare finns i Säffle kommun.

På torsdagen fick Pia Proper, näringslivschef, motta Sveriges kommunala näringslivstjänstemäns utmärkelse som årets näringslivsutvecklare i hela Sverige.

Priset delas årligen ut till den som "uppmärksammat tillväxtfrämjande insatser som på ett påtagligt, gärna innovativt och nyskapande sätt, bidragit till att skapa lokal tillväxt och nytta för företagens möjlighet att verka och utvecklas".

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.