Kanadensiska klar för FBK

Ishockey
PUBLICERAD:
Alex Finlayson ansluter till FBK dam.
Foto: Privat
Färjestad har gjort klart med ytterligare ett nyförvärv inför satsningen mot SDHL. Denna gång rör det sig om den 23-åriga backen Alex Finlayson från Kanada.

Kanadensiskan har tidigare befunnit sig i Karlstad i samband med Girl power camp då hon och flera andra lagkamrater från Brock university funnits med som gästtränare.

– Det är våra goda kontakter med Brock University som har gjort att vi kunnat få ihop det här. Alex är en mycket fin skridskoåkare och en stark karaktär både på och utanför isen och hon har fått mycket goda vitsord från sina tidigare coacher. Att vi sedan tidigare känner henne lite är också positivt, säger FBK:s damansvarige Bo ”Kulon” Lennartsson till föreningens hemsida och fortsätter:

– Laget börjar ta en intressant form redan nu och vi räknar även med att kunna presentera ytterligare förstärkningar framöver, säger han.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.