Hollander en av de tre främsta klusterledarna

Näringsliv
PUBLICERAD:
Maria Hollander tog sig till finalen i Bukarest i tävlingen European Cluster Manager of the Year.
Foto: Robert Rundberget
Paper Provinces vd Maria Hollander har blivit utsedd till en av de tre främsta klusterledarna i Europa.

Tidigare under veckan stod det klart att Maria Hollander hade blivit uttagen till finalen av European Cluster Manager of the Year-priset som ägde rum i Bukarest under tisdagen.

Tillsammans med Bianca Muntean från iTech Transilvania-klustret i Rumänien och Lubos Komarek från det tjeckiska klustret Nanoprogress genomförde trion ett framförande där publiken sedan fick rösta fram sin vinnare.

Efter överläggning visade det sig att Bianca Muntean korades som vinnare. Men det var inga besvikna miner hos Paper Province för det.

– Det känns jättekul att ha kommit ända till finalen för en så prestigefylld utmärkelse. Jag är också stolt över att ha fått chans att berätta vad Paper Province gör för regional tillväxt och utvecklingen av svensk bioekonomi, inför en så bred och internationell publik, säger Maria Hollander i ett pressmeddelande.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.