Stipendium till fyra Rådaföreningar

Nyheter
PUBLICERAD:
Representater för de fyra föreningarna mottog sina värdebevis på måndagskvällen, Anna-Greta Johansson (IOGT/NTO), Jan Bäckström (Norra Råda hembygdsförening), Ronny Bengtsson (Råda Idrottsklubb) och Leif-Ove Nilsson (Projekt Rådaboken).
Foto: Privat
Föreningen Råda 2000 delade på måndagen ut stipendier till fyra föreningar.

Föreningarna tilldelades 50 000 kronor var för de insatser de gjort för bygden, och mottagarna var IOGT-NTO Föreningen 228 Regnbågen, Norra Råda hembygdsförening, Råda IK och till bokprojektet Rådaboken.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.