Efter beslag av mystisk väska: “Ring inte polisen”

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
En kvinna har anmält en inringare för övergrepp i rättssak – efter en mystisk väskincident.

Tullen slog till mot ett par utanför Karlstad och beslagtog bland annat en mystisk väska som lämnats hos paret. Kort därefter ringde en person till paret och föreslog att hen skulle hämta upp väskan – men kvinnan som svarade i telefonen kände annorlunda.

– Hon vill inte att de ska komma dit och hon har även talat om att tullen har tagit väskan i beslag. Då tycker den här som ringer, kompisen till den som äger väskan, att kvinnan inte ska kontakta polisen, säger Bjarne Andersson, stationsbefäl vid polisen i Karlstad.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.