Hur många miljoner har slösats i onödan?

Insändare
PUBLICERAD:
Insändarskribenten anser att kommunstyrelseordförande Per-Samuel Nisser (M) redan har slösat tillräckligt med skattepengar.
Foto: Peter Bäcker
I motsats till exempelvis de flesta moderater så har jag alltid tyckt att det är bra att betala skatt.

Jag gillar tanken på att vi som har jobb och tjänar pengar avstår en del av lönen för att den som inte kan jobba, får utbildning, sjukvård och mycket annat viktigt. Det skapar trygghet att veta att vi bor i ett välfärdssamhälle och att man kan få hjälp på ålderns höst.

Efter att vi flyttat till Karlstad har dock min vilja att betala skatt radikalt förändrats. Hur kan det vara möjligt att man får handskas så oansvarigt med våra surt förvärvade skattekronor? Kan ingen sätta stopp för Nisser och co. innan de slösat bort alla skattemedel för att driva sitt idiotprojekt på Skutberget? Plötsligt får kommunstyret lust att betala mer än 14 miljoner till First Camp för en gammal översvämning bara för att få byta till sig en markplätt som man varit dum nog att släppa. Man köper in stugor och betalar konsulter så det står härliga till. Tänk om Länsstyrelsen kommer till den logiska slutsatsen att man måste värna strandskyddet? Hur många miljoner har inte slösats bort i onödan?

Skulle Mumin på Skutberget bli verklighet så har man förstört den vackraste platsen i hela Karlstad och då kommer i varje fall mina skattekronor hamna hos en grannkommun.

Birgitta S

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.