Hoppa till huvudinnehållet

TV: Storstjärnan på snabbvisit med unghästar

Publicerad:
Reporter Kristofer Holmberg
Kristofer Holmberg
kristofer.holmberg@nwtmedia.se

När Wermland Equestrian Games på Hammarö gick in på sin andra tävlingsdag under fredagen innebar det de sista uppsittningarna för storstjärnan Malin Baryard Johnsson som var på en snabbvisit med ett antal unghästar.

Bland hemmahoppen var det också dags för Linn Holm, som tävlar för Equality riders, att få en andra kvalchans med sin Flips Fairytale.

Artikeltaggar

HammaröHästsportLinn HolmMalin Baryard JohnssonWermland Equestrian Games

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.