At the Gates till Nöjesfabriken

Nöje/Kultur
PUBLICERAD:
At the Gates.
Foto: Ester Segarra
Metal Clüb i Karlstad har bokat gruppen At the Gates för en konsert på Nöjesfabriken i Karlstad den 29 november.

At the Gates släppte i fjol skivan “To Drink From The Night Itself". Dödsmetallbandet bildades 1990 och blev stilbildande för det som kom att kallas ”The Gothenburg Sound”.

"Karlstad Metalcoholics ser det som sin plikt att ännu en gång sätta upp en ny spelning på Nöjesfabriken när tillfället uppenbarat sig. Vi ses framför kravallen“, skriver Metal Clüb i ett pressmeddelande.

Biljetter släpps den 13 maj.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.