Agent Blå - Värdigt sista Luxury-släpp

Skivor
PUBLICERAD:
Agent Blå.
Foto: Pressbild
“Bandet har med sina Broder Daniel-gitarrer och sin shoegazelikgiltiga sångerska Emelie Alatalo kanske bäst representerat Luxurys nostalgiska sound, utöver Makthaverskan då.”

Indie

Agent Blå

Morning Thought
(Luxury)

Luxury går i graven, bolaget som presenterade Tough Alliance och Alice B för världen. Att sista släppet blir denna andra fullängdare från Agent Blå kan nog ingen klaga på. Bandet har med sina Broder Daniel-gitarrer och sin shoegazelikgiltiga sångerska Emelie Alatalo kanske bäst representerat Luxurys nostalgiska sound, utöver Makthaverskan då.

Bästa låten här är "Something Borrowed" som mycket riktigt lånar friskt från Joy Divisons gitarrer i "Ceremony". En välkommen nallning, ty Alatalos hemsökande röst går väl ihop med spöken från Manchester. Andra spår är mer anonyma. Men kanske behövs också de för att en underbaring som The Cure-klingande "Child’s Play" ska få full sprängvidd.

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.