Filmen "Raggarjävlar" visas i Karlstad

Nöje/Kultur
PUBLICERAD:
Ur filmen “Raggarjävlar”.
Foto: Pressbild

Dokumentärfilmen "Raggarjävlar", där flera scener är inspelade i Värmland, visas den 12 maj på Filmstaden i Karlstad. Regissören Sebastian Ringler fick idén till filmen efter att av en slump ha stött på "en samling högljudda individer på en rastplats i Årjäng", står det i ett pressmeddelande.

Ringler kom att följa gänget med sin filmkamera i tre års tid och filmen presenteras som en "högljudd, stökig men känslosam skildring av ett Sverige långt från storstäderna".

Efter visningar i ett antal svenska städer sänds "Raggarjävlar" i SVT den 4 juni.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.