VF Hockey: Jakobsson avslöjar FBK:s framtidsplan

Som traditionen bjuder avslutas poddsäsongen för VF Hockey med en stor Peter Jakobsson-intervju. Färjestads GM berättar om spelarna som lämnar, vad man söker till nästa säsongs trupp och om diskussionen med drömvärvningen.

Färjestads general manager Peter Jakobsson gästar VF Hockey där han i en stor intervju berättar om planerna inför nästa säsong. | Lisa Olaison
Som traditionen bjuder avslutas poddsäsongen för VF Hockey med en stor Peter Jakobsson-intervju. Färjestads GM berättar om spelarna som lämnar, vad man söker till nästa säsongs trupp och om diskussionen med drömvärvningen.

Lyssna på podden här nedan eller sök efter den i din poddapp och börja prenumerera. Då får du automatiskt alla avsnitt i din smartphone när de släpps.

Publicerad: