• idag
  30 maj
  16°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   NO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  31 maj
  23°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   NO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  1 juni
  25°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  2 juni
  24°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  3 juni
  21°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Nya namn i Coop Värmlands styrelsen

Nyheter
PUBLICERAD:
Leif Eriksson och Charlotta Stenson nyvalda ledamöter till Coop Värmlands styrelse.
Foto: Simone Syversson
Vid Coops föreningsstämma beslutade ägarombuden att välja in Charlotta Stenson och Leif Eriksson till Coop Värmlands styrelse.

Charlotta Stenson har en lång erfarenhet från företag som Löfbergs, Ericsson och som egen företagare. Idag jobbar hon som VD och delägare för karlstadbaserade Bulldozer kommunikationsbyrå.

- Jag brinner för Värmland och hoppas verkligen att kunna bidra till Coop Värmlands framtida resa. Det är värt att värna om en förening som verkar över hela Värmland med ambitionen att ge bra service för alla värmlänningar, säger Charlotta Stenson i ett pressmeddelande.

Leif Eriksson har en bakgrund inom dagligvaruhandeln, både från ICA, Lidl och Netto, bland annat som butikschef. Idag jobbar Leif Eriksson som egen företagare och delägare i Fastighetsgruppen Väst AB.

- Coop Värmland genomgår en spännande förändringsresa och jag ser verkligen fram mot att få bidra med min kunskap för att vi ska klara av det vi står inför. Tillsammans ska vi bygga en stark förening som värnar om hela Värmland, säger Leif Eriksson.

Tomas Sjölander är VD för Coop Värmland och är nöjd med ägarombudens beslut.

- Vi är glada för att tillföra ytterligare unika kompetenser till föreningens styrelse. Både Charlotta och Leif har de erfarenheter som krävs i en idéburen organisation som vår, säger Tomas Sjölander.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.