OS-hjältar från Lillehammer hyllas

Ishockey
PUBLICERAD:
Håkan Loob, Mats Näslund och Tomas Jonsson.
Foto: Jan Collsiöö / TT
Den 1 maj spelar Tre Kronor mot Ryssland inför den stundande VM-turneringen i Slovakien. Då kommer Svenska Ishockeyförbundet att hylla OS-hjältarna från 1994.

Med i laget finns flera spelare med Färjestadanknytning, Jörgen Jönsson, Roger Johansson och Håkan Loob var samtliga med i laget.

– Det känns otroligt roligt att vi lyckats samla så många av våra landslagshjältar, både historiska och nuvarande. Väldigt glädjande att så många från 1994-laget har möjligheten att närvara, säger Jesper Björck, marknadsansvarig hos Svenska Ishockeyförbundet.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.