Niometersspelare kvar i Hellton

Handboll
PUBLICERAD:
Stephanie Karlsson skriver på sitt nya kontrakt.
Foto: IF Hellton
Stephanie Karlsson har förlängt sitt kontrakt med allsvenska Hellton.

Den 20-åriga niometersspelaren har skrivit på ett avtal som gäller i två år.

“Stephanie är en snabb och bollsäker spelare som klarar av att spela på alla positioner på nio meter. Hon är också en duktig och aggressiv försvarsspelare som visar vägen och tål att få stryk.Stephanie är en av våra egna produkter och det är alltid roligt att få följa en spelares utveckling från knattelag upp på seniornivå”, skriver Hellton i ett pressmeddelande.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.