Hoppa till huvudinnehållet

Tillfällig brevlåda för deklarationen

Publicerad:
Allt förre deklarerar på det traditionella sättet.
Allt förre deklarerar på det traditionella sättet. Foto: ANDERS WIKLUND / TT

Allt färre deklarerar med den traditionella pappersversionen. Tillhör du en av dom har du nu möjlighet att lämna in din deklaration utanför kontorstid.

Skatteverket placerar ut ett tillfälligt brevinkast vid lokalkontoret på Fredsgatan i Karlstad.

Brevlådan finns på plats mellan den 16 april och 2 maj.

– Nästan 90 procent av alla privatpersoner deklarerar digitalt och bland dem som deklarerar på papper postar de allra flesta sin deklaration. Men vi vill göra det enklare även för dem som vill komma direkt till oss. Därför öppnar vi tillfälligt brevlådor på ett antal kontor i Sverige de två sista veckorna, säger Anna Sjöberg, deklarationsexpert på Skatteverket, i ett pressmeddelande.

Vid de övriga servicekontoren i Värmland, Arvika, Hagfors och Kristinehamn, måste deklarationen lämnas in under kontorstid, mellan 10-16. Vissa kontor kommer att ha utökade öppettider. Kolla vad som gäller för dig på www.skatteverket.se/pappersdeklaration.

Det går även att posta deklarationen till Skatteverkets inläsningscentral.

Artikeltaggar

DeklarationEkonomiSkatteverketVärmlands län

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.