Bröderna Norén till Karlstad

Nöje/Kultur
PUBLICERAD:
Fröding, Mando Diao och Sugarplum Fairy på repertoaren.
Foto: Johanna Pettersson
Popbröderna Gustaf och Viktor Norén gör en konsert på Alsters herrgård utanför Karlstad i sommar.

Storebror Gustaf var tidigare en av frontfigurerna i Mando Diao, vars tonsatta Gustaf Fröding-dikter på skivan "Infruset" blev en stor succé. Lillebror Viktor har ett förflutet i Sugarplum Fairy och bildade senare gruppen Viktor & the Blood.

Konserten på Alsters herrgård äger rum den 29 juni och biljetterna släpps den 17 april.

"Det finns ingenting så självklart som att starta Viktor och Gustaf Noréns sommarturné på Gustaf Frödings födelseplats Alsters Herrgård. Med finstämd och stämningsfull instrumentering kommer repertoaren bestå av stora delar Fröding med guldkorn från både den massiva succén “Infruset” såväl som nyskrivna alster, kombinerat med inslag av Mando Diao, Sugarplum Fairy och State Of Sound", skriver arrangörerna i ett pressmeddelande.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.