Äntligen i det närmaste frisk

Krönikor
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Nu kan jag äntligen beteckna mig som i det närmaste frisk. Efter veckor av hostande och snörvlande men utan feber. Det har tagit på orken så man har undvikit att göra mer än minsta möjliga. Det påverkar kreativiteten och effektiviteten på jobbet också. Förra veckans simtur orkade jag till och med, den var bara skön.

Det friskhetstecknet måste ju firas. Därför tog vi en övernattning med middag på Hennickehammar. Jag gillar det stället, för naturen, maten och rummen. Vi siktade på promenader längs sjön. Vi bokade också helkroppsmassage och en svit, denna gången.

Här kommer lite konsumentinformation om en bokning som krånglade till sig. Eftersom jag älskar god mat, fick jag en smakupplevelse när jag fyllde 50 år ifjol. Det är företag som säljer upplevelsepaket. I veckan försökte jag utnyttja den och ringde Hennickehammar, som fanns med i listan av restauranger.

De hade gått ur det samarbetet i höstas. Då gick jag in på upplevelseföretagets hemsida. Jag upptäckte att de flesta restaurangerna i vår närhet hade backat ur eller slagit igen.

Då ringde tillbaka och bokade en egen upplevelse på Hennickehammar, utan present. Den har jag kvar och kan använda på annat håll i landet. Men tänk på att kolla upplevelseföretagens hemsida innan du köper en sådan present.

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.