• söndag
  9 aug
  26°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  10 aug
  25°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  11 aug
  25°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  12 aug
  25°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm

"Bob Seger möter Enya"

Skivor
PUBLICERAD:
Weyes Blood
Foto: Sub pop

Indie

Weyes Blood

Titanic Rising
(Sub Pop)

Chansen är stor att ni hört Natalie Werings fina inhopp bakom mikrofonen på skivor av Perfume Genius och Father John Misty. Inga dumma referenser heller, Werings eget alias Weyes Blood är samma andas barn och befinner sig också i ett bedårande hopkok. Dessutom minst ett pinnhål bättre; nysignad på Sub Pop och vrålhajpad i Storbritannien blandar hon smörsång, country, electronica och bitande indiepop. Werings egen beskrivning av ”The Kinks möter [musiken från] andra världskriget, Bob Seger möter Enya” är lika kul och på pricken som albumtiteln och låtarna. Something to Believe river hjärtat ur både 70-tals- och 10-talsälskaren i mig. En upplevelse.