Hagfors IBS förlänger med forward

Innebandy
PUBLICERAD:
Forwarden Albin Rååd är klar för ytterligare två säsonger.
Foto: Hagfors IBS
Hagfors IBS förlänger kontraktet med forwarden Albin Rååd. Rååd som missade alla matcher efter nyår på grund av skada.

Albin Rååd, 19, är klar för två nya säsonger med Hagfors IBS. Rååd missade stora delar av säsongen på grund av en fingerskada.

– Det är nog bland det jobbigaste jag har gjort att inte ha fått varit med och tränat eller spelat matcher. Men fingret börjar bli bättre och bättre nu, dock inte helt bra med rörelsen i hela fingret än men det går framåt, säger Rååd i ett pressmeddelande.

Rååd har ett SM-brons med distriktslaget som främst merit och hoppas ta nya steg kommande säsong.

– De främsta orsakerna till att jag blir kvar är för att jag känner att det är det bästa för min utveckling och sen så trivs jag jättebra i gruppen.

Klubben har stora förhoppningar på att Rååd kommande säsong ska bli en startspelare.

– Albin besitter kvalitéer och egenskaper som sticker ur bland våra forwards och det ger oss ett större register av olika forwardstyper. Tyvärr fick han halva säsongen spolierad av en skada, men han är princip återställd från den nu och kommer kunna köra barmarksträningen fullt ut. Albin har knackat på dörren till en startposition under de två senaste säsongerna och med en bra sommar bakom sig så kommer han kunna vara en startspelarna till nästa säsong, skriver klubben.

Med Rååds signatur har man nu elva spelare under kontrakt.