Bortglömda bränslepumpar i Storfors

Insändare
PUBLICERAD:
Foto: PONTUS LUNDAHL / TT
Man frågar sig hur OK Värmlands planer ser ut för pumparna vid den numera nedlagda stationen i Storfors?

Det har varit mycket fel på pumparna sedan bemanningen togs bort. Nu har jag vid två tillfällen på kort tid varit där för att tanka men möts av döda pumpar. Vid det senaste tillfället vet jag att folk ringt in felet redan dagen innan och det gick att läsa på sociala media att pumparna i Storfors var döda ett dygn innan jag var där för att tanka.

I min enfald utgick jag ifrån att det naturligtvis var ordnat ett dygn senare, men så var inte fallet. Hur skall vi trogna kunder tolka detta? Ligger det i horisonten att helt avveckla all OK:s verksamhet på tomten? För det tycks ju inte ligga något som helst fokus på att ha säker leverans.

Jag bor utanför samhället och jobbar i Karlskoga, men har alltid haft som vana att tanka i Storfors. Vi vill naturligtvis ha möjligheten att kunna köpa bränsle kvar på orten, så då blir det en extra tur upp till Storfors när det skall tankas. Men skall det fortsätta vara så här eftersatt blir det ohållbart att åka från en stad med flera fungerande mackar och åka 1,5 mil extra, för att mötas av avstängda pumpar.

Tobias Sölvebring

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.