Ågren vann Lövsta Future Challenge Jumping

Ridsport
PUBLICERAD:
Värmländske ryttartalangen Filip Ågren vann Lövsta Future Challenge Jumping U25.
Foto: Mikael Lindblom
Värmlänningen Filip Ågren vann Lövsta Future Challenge Jumping U25.

Finalen, dit fem ryttare var kvalificerade, avgjordes under Göteborg Horse Show där alltså Filip Ågren tillsammans med stoet Cardina levererade stort och vann.

“Jag har en gammal häst så jag är glad för varje framgång som jag får. Vi lär oss en hel del av att vara här, atmosfären är riktigt bra. Det är mitt andra år som jag är här och tävlar, det är kul att få vara med. Planen är att fortsätta utvecklas och kanske kunna vara med nästa år igen”, säger Ågren till tävlingens sajt.

Ifjol blev det en andraplats.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.