Starkt resultat för Karlstads Energi

Ekonomi
PUBLICERAD:
Karlstads Energis rörelseresultat för 2018 lyfte till 110 miljoner kronor. En förbättring med 25 miljoner jämfört med resultatet för 2017

– Vårt starka resultat är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att minska vår miljöpåverkan och långsiktigt utveckla verksamheten för kundernas bästa, säger Monika Bubholz (MP), styrelseordförande på Karlstads Energi i ett pressmeddelande.

Högre intäkter från el och elcertifikat nämns som de främsta anledningarna till Karlstads Energis starka rörelseresultat.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.