Lars Winnerbäcks turné till Löfbergs Arena

Nöje/Kultur
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Lars Winnerbäck.
Foto: Christine Olsson/TT
Lars Winnerbäcks stora arenaturné i höst kommer att nå Karlstad. Den 21 november spelar Winnerbäck i Löfbergs Arena.

Den 27 september släpper Winnerbäck ett nytt album och efter det följer en stor arenaturné i både Sverige och Norge. Turnépremiären blir i gamla hemstaden Linköping och som en stor final kommer Winnerbäck för första gången till Globen i Stockholm.

"Jag har haft en väldigt lugn och inspirerad höst och vinter. Skivan har ännu ingen titel, men den blir lite av en roadtrip genom Sverige, kärleken, samhällsklimatet, döden och alperna.”, skriver Lars Winnerbäck på Facebook.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.