Bob Dylan kommer till Karlstad i sommar

Nöje/Kultur
PUBLICERAD:
Rockikonen Bob Dylan kommer till Karlstad den 30 juni och gör en spelning på Karlstad CCC.
Bob Dylan kommer till Karlstad och gör en spelning den 30 juni.
Foto: David Vincent

– Att åter få välkomna en världsartist som Bob Dylan till Karlstad känns fantastiskt kul och är viktigt för vårt destinationsarbete. Det ger oss nationell uppmärksamhet och lockar hit besökare som får en unik upplevelse, säger Maria Westin, turismchef i Karlstad, i ett pressmeddelande.

Bob Dylan har tidigare spelat i Karlstad 2003 och 2005. Förutom Karlstad gör rockikonen ytterligare två konserter i Sverige, Göteborg och Stockholm.

– Det är med stor glädje jag konstaterar att vi får ta emot en levande legend inom rockmusiken och även nobelpristagare till Karlstad. Att spelningen i Karlstad görs i en mindre och mer intim lokal istället för i en stor arena är något speciellt, säger Lennart Åhs, vd Great Event of Karlstad.

Biljetterna till konserten i Karlstad släpps måndagen den 8 april.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.