SM-final i pingis visas direkt på biografen

Bordtennis
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Katerina Toliou, Jessiva Yamada, Anders Hulth och Tomas Bergquist åker till Eslöv, men kommer att få stort stöd från biografen i Storfors.
Foto: Eva Wiklund
På onsdag spelar Storfors BTK den första matchen i SM-finalen mot Eslöv PK

Matchen visas i direktsändning på Storfors biograf.

– Vi hoppas att det blir massor av folk och riktigt god stämning här. Vi kommer att skicka bilder och filmsnuttar till spelarna i Eslöv så att de kan känna stödet, säger kultur- och fritidschef Olle Rodéhn.

Det blir fri entré till visningen och kiosken kommer att vara öppen.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.