• söndag
  9 aug
  26°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  10 aug
  25°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  11 aug
  25°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  12 aug
  25°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm

Rehnberg lämnar FBK dam

Ishockey
PUBLICERAD:
Henrik Rehnberg lämnar FBK dam efter tre säsonger.
Foto: Mikael Lindblom
Huvudtränaren Henrik Rehnberg lämnar Färjestad dam efter tre säsonger. Det blev klart under fredagseftermiddagen.
– Henrik har gjort ett kanonjobb och vi vill tacka honom för hans insatser, säger Bo ”Kulon” Lennartsson, ansvarig för damerna, till klubbens hemsida.

Efter raka säsonger i FBK dam går nu Henrik Rehnberg och Karlstadsklubben skilda vägar. Tränaren har tagit Färjestad till tre raka SDHL-kval men nu är sejouren som huvudtränare över – i alla fall för den här gången.

– Henrik har gjort ett bra jobb för oss, men vi känner att vi vill förändra lite och väljer därför att tacka Henrik för hans insatser. Vi är jättenöjda med det han och gänget åstadkommit under de här åren, säger Lennartsson.

Rehnberg säger såhär till Färjestads hemsida om sina tre år i klubben:

– Jag tycker att vi kan vara glada och stolta över det arbete vi gjort för damhockeyn i Färjestad och Värmland under de här tre åren. Det har varit fina år men nu är jag redo för att ta mig an andra utmaningar, säger Henrik Rehnberg och nämner att det redan finns lite olika uppslag inför framtiden.

– Det gör det. Nu ska jag landa lite i det här först innan jag bestämmer vad som blir nästa steg.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.