Efter kaoset – klartecken för Allégården

Bostad & byggen
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Beslutet är fattat och fram mot sensommaren påbörjas projektet med att bygga ut Allégården i Sunne med 40 lägenheter.
– Styrelsen ser det som mycket positivt att nu kunna starta detta efterfrågade projekt, säger Anders Svensson, vd på Sunne fastighets AB på kommunens hemsida.

Styrelsen fattade sitt beslut på fredagen och projektet fortskrider enligt den plan för seniorboendet man sedan tidigare arbetat fram.

Bygget skulle egentligen ha påbörjats i augusti ifjol, men då stoppades projektet i sista stund efter att man bland annat funnit oklarheter rörande ekonomin kring projektet, samtidigt som det också saknats avtal mellan Sunne fastighets AB och Byggdialog.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.