Nya sponsorer klara inför VM i Höljes

Publicerad:
Foto: IMG

Swecon Anläggningsmaskiner AB fortsätter samarbetet med Höljes Rallycross och World Rallycross of Sweden som titelsponsor även 2019.

Swecon har sponsrat Höljes Rallycross sedan 2017 och har nu förnyat avtalet. Nu tillkommer även Volvo som blir en sponsorpartner inför 2019.

– Swecon med alla sina maskiner är en mycket viktig pusselbit för oss i Höljes. Vi har ständigt markarbeten att göra på området och även Rallycrossbanan behöver underhållas. Att nu också få Volvo med oss också är såklart jättekul, två viktiga partners säger tävlingsgeneralen Morgan Östlund i ett pressmeddelande.

Artikeltaggar

HöljesMorgan ÖstlundRallycross

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare