Kroggäster i slagsmål med ordningsvakter

Brott & blåljus
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Foto: Fredrik Sandberg/TT

Vid klockan ett utbröt tumult utanför en krog i centrala Karlstad. Polisen kallades till platsen för att reda ut bråket.

– Det har varit väldigt stökigt. Ett antal personer slogs med varandra och med ordningsvakterna. Det resulterade i att vi omhändertog en person för berusning och en grep annan för misshandel, säger Erik Hiding vakthavande befäl vid polisen.

Blev ordningsvakterna skadade?

– De uppgifter som jag har fått är att de ska må bra efter omständigheterna och att inga inblandade har behövt åka till sjukhus.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.