Billingsfors utesluts ur fyran

Innebandy
PUBLICERAD:
Spelarbrist gjorde att Billingsfors inte kunde spela matchen.
Foto: Pontus Lundahl/TT
Billingsfors IBK U utesluts ur herrarnas division 4 västra.

Anledningen är att dalslänningarna lämnade walk over till matchen borta mot Sunne IBK som skulle ha spelats den 2 mars då man inte fick ihop tillräckligt med spelare.

Sunne tilldömdes segern med 5–0 men då matchen var i den tredje sista omgången innebar Billingsfors walk over att man bröt mot tävlingsbestämmelsena som förbjuder att lämna walk over i någon av säsongens tre sista matcher och att man därmed utesluts ur serien.

Billingsfors har valt att inte överklaga beslutet.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.