21 mils cykelupplevelse marknadsförs på mässa

Nyheter
PUBLICERAD:
För tredje året i rad deltar företrädare för Klarälvsgruppen på Svenska cykelmässan för att marknadsföra Klarälvsbanan och Klarälvsleden.

Det är nu i dagarna, den 15-17 mars, som mässan arrangeras i Göteborg.

– Drömsemestern på cykel finns i våra kommuner, säger Madelene Andersson, turismansvarig i Hagfors kommun, i ett pressmeddelande.

– Klarälvsbanan erbjuder en unik naturupplevelse där besökare kan cykla nio mil på bilfri asfalt, från Vänerhav i söder till vildmarken i norr. Där banan tar slut tar Klarälvsleden vid som tar med cyklisterna på en tolv mil lång resa på skogsvägar från norra Klarälvdalen till Sysslebäck.

Väl på plats marknadsförs dessutom rullskidloppet Klarälvsloppet också, tävlingen som körs för tredje året i följd.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.