Lisa Ajax till gratisfestivalen Pop och rock

Musik
PUBLICERAD:
Melodifestivalaktuella Lisa Ajax kommer till Kil i augusti och gratisfestivalen Pop och rock.
Lisa Ajax tog sig till Melodifestivalens final via andra chansen.
Foto: Jonas Ekströmer/TT

– Vi hade Lisa Ajax i åtanke redan förra året och det passade väldigt bra i år med tanke på hennes medverkan i Melodifestivalen. Vi håller naturligtvis tummarna för att det går bra för henne i finalen, säger Katarina Widell, kultur- och fritidssamordnare på Kils kommun, i ett pressmeddelande.

Pop och rock arrangeras för fjärde året i rad och är en del av Kil hela veckan. Lisa Ajax kommer att uppträda på Gröna torget i Kil den 17 augusti.

Nu på lördag uppträder hon i Melodifestivalens final med bidraget Torn.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.