Hoppa till huvudinnehållet

Ringar fattas efter dödsfall

Publicerad:

Dottern till en kvinna som avled på Centralsjukhuset har anmält att hennes mammas ringar och en del kontanter saknas.

Enligt Bo Jansson, vid polismyndigheten så var kvinnan inlagd på sjukhuset där hon senare avled i slutet av februari.

– Den avlidna kvinnans anhöriga har gjort en e-anmälan om stöld och det ska saknas två vigselringar och en annan ring, plus kontanter. En ring ska ha registrerats av sjukhuset och den har de anhöriga fått tillbaka, säger Bo Jansson.

Den eventuella stölden upptäcktes när anhöriga skulle hämta den avlidna kvinnas tillhörigheter.

Artikeltaggar

Brott & blåljusKarlstad

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.