Hoppa till huvudinnehållet

Misstanken: Anställd manipulerade kassasystem

Publicerad:

En kvinna i 45-årsåldern har blivit polisanmäld av sin arbetsgivare för trolöshet mot huvudman.

Foto: Fredrik Sandberg/TT

Enligt anmälan ska kvinnan under två års tid, mellan 1 januari 2017 till 18 februari 2019, ha manipulerat matvaruaffärens kassasystem. Genom att radera transaktioner i kassan, så kallad radrättning, har hon kunnat tillgodogöra sig kontanter.

– Hon ska ha tillskansat sig 245 760 kronor, säger Åsa Eriksson, stationsbefäl vid polisen i Karlstad.

Hur kvinnan ställer sig till anklagelserna framgår inte av polisanmälan.

Artikeltaggar

Åsa ErikssonBrott & blåljusKarlstadTrolöshet mot huvudman

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.