Karlstadstvillingarnas miljonlycka i tv-rutan

Trav/spel
PUBLICERAD:
Josephine och Sandra Sillén från Karlstad skrapade hem inte mindre än 1,8 miljoner kronor i tv-rutan under lördagsmorgonen.
22-åriga Josephine Sillén från Karlstad hade dubbel anledning att fira efter lördagsmorgonens trisskrap i TV4. Vinsten på 1,8 miljoner kronor delar hon nämligen med tvillingsystern Sandra.

Josephine och Sandra har nämligen som tradition att dela vinstbelopp över 30 kronor på Triss.

Den 16 december fick de en present som kom att förändra deras liv.

– Vi hade varit hos några kompisar på inflyttningsfest. När vi kom hem fick vi någon sådan här sminkremover, men mamma och pappa tyckte att det var för lite så vi fick varsin Triss också, berättar Josephine.

Josephines lott visade sig innehålla en riktigt drömvinst.

– Vi satt där och skrapade och så säger jag ”vad gör man om det blir 90 kronor och klöver?”. Då blev det helt tyst, berättar Josephine vars min hennes mamma aldrig kommer att glömma.

Under lördagsmorgonen var hela familjen var på plats när Josephine och Sandra skulle skrapa fram vinstsumman i TV4.

Josephine blev den som fick äran att skrapa inför svenska folket.

Till slut stod det klart att tvillingarna fick att dela på 15 000 kronor varje månad de kommande tio åren, totalt 1 800 000 kronor.

– Nu blir det att lägga undan till en varsin lägenhet, sedan blir det nog en resa, berättar Sandra och påpekar att lägenheterna inte kommer att ligga bredvid varandra.

– I samma kvarter möjligtvis, skrattar hon.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.