Magiska örter nästa?

Insändare
PUBLICERAD:
Insändarskribenten anser att wifi inte innebär någon hälsorisk.
Foto: Fredrik Sandberg/TT
Elöverkänslighet utan vetenskapliga belägg.

Till Eva Lanwald (L): om din insändare skrevs med papper och penna så kommer jag inte börja med att ifrågasätta det faktum att de flesta av dagens insändare skickas över just tekniska lösningar som både skapar strålning och alstrar ström, kort och gott jag tror att din insändare skickades över internet och redan där faller hela ditt resonemang. ”Elöverkänslighet” eller ”Elallergi har aldrig kunnat beläggas med någon som helt evidens från seriös vetenskap. Strålsäkerhetsmyndigheten påvisar så även att WiFi inte alls skapar utrymme för att ens spekulera kring att undvika WiFi som inslag i vardagen av just de hälsoskäl som du anger. Att kommunen skulle anpassa sig efter hittepå-åkommor skulle vara en värre överträdelse än att begagna sig med modern teknologi. Nästa steg är att rita healande pentagram, mata de anställda med gurkmeja mot diverse sjukdomar eller hänga upp magiska örter i husknutarna till kommunhuset i Eda.

Vakna, snälla.

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.