FBK-stjärnan ska bli pappa – missar omstarten

Ishockey
PUBLICERAD:
Mikael Wikstrand och sambon Dragana ska inom kort bli föräldrar för första gången - därför väljer lagkaptenen att stanna hemma i Karlstad när övriga laget åker till Malmö.
Foto: Joachim Lagercrantz
Mikael Wikstrand ska bli pappa inom kort och missar därför matchen mot Malmö på tisdag.

– Det är en förväntan såklart och det ska bli fantastiskt. Det som gör att jag inte törs åka bort just nu är att det kan hända när som helst, samt att det i slutet av graviditeten uppstått vissa komplikationer som gör att jag inte riktigt törs åka. Jag känner att jag vill vara vid hennes sida när läget är som det är just nu, säger lagkaptenen till Färjestads hemsida.

Helgmatcherna hemma i Löfbergs arena ska dock inte vara i farozonen.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.