Två gripna för misshandel i centrala Karlstad

Brott & blåljus
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Arkivbild
Foto: Johan Nilsson/TT
Det blev tumult utanför en krog i Karlstad natten till söndag.

Två personer greps strax före midnatt i centrala Karlstad efter en misshandel där två personer ska ha slagit en ensam man.

– De båda männen anhölls efter kontakt med åklagare, det är 26 och 34 år gamla. Ärendet är kopplat till en krog i staden. Det är en ordningsvakt på platsen som har gripit dem, säger Peter Bäcker vakthavande befäl vid polisen.

Ingen person behövde uppsöka sjukvård.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.