Emtarna får 50 000 kronor

Fotboll
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
IS Emtarna fick ta emot en check på 50 000 kronor under fredagen.
IS Emtarna kan jubla. Föreningen tilldelas 50 000 kronor av OK Värmland.

När OK Värmland anordnade Mackens dag den 26 januari fick besökarna möjlighet att nominera sin favoritförening. OK Värmland drog sedan en vinnare ur alla nominerade föreningar.

Vinnare blev IS Emtarna vars ordförande Leif Skoglund på fredagen fick besök av OK Värmland som överlämnade en check på 50 000 kronor.

– Vår verksamhet ägs av våra 60 000 värmländska medlemmar och vi vet att många av våra medlemmar också är delaktiga i föreningslivet. Både macken och föreningslivet är viktiga faktorer för att Värmland ska vara en bra plats att leva på. Det känns i dag mycket bra att få överlämna vinnarchecken till IS Emtarna. En förening med historia från 1942 och så mycket själ och hjärta., säger Stefan Särnehed, vd för OK Värmland, i ett pressmeddelande.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.