H.K.H. Prins Carl Philip inviger rallyt

Motorsport
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Prins Carl Philip, när han invigde rallyt 2017.
Foto: Mikael Lindblom
H.K.H. Prins Carl Philip inviger Rally Sweden 2019. Invigningen äger rum på Färjestads travbana torsdag den 14 februari.

– Det känns väldigt roligt att återigen få besök av Prins Carl Philip som kommer till Värmland i samband med Rally Sweden. Det ger en extra krydda när rallyts officiella beskyddare medverkar under tävlingarna. Det är viktigt för arrangemanget och viktigt för Värmland, säger tf. landshövding Johan Blom, i ett pressmeddelande.

Landshövdingen och Prins Carl Philip kommer även att följa rallyt på plats i Torsby under fredagen.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.