H.K.H. Prins Carl Philip inviger rallyt

Publicerad:
Prins Carl Philip, när han invigde rallyt 2017. Foto: Mikael Lindblom

H.K.H. Prins Carl Philip inviger Rally Sweden 2019. Invigningen äger rum på Färjestads travbana torsdag den 14 februari.

– Det känns väldigt roligt att återigen få besök av Prins Carl Philip som kommer till Värmland i samband med Rally Sweden. Det ger en extra krydda när rallyts officiella beskyddare medverkar under tävlingarna. Det är viktigt för arrangemanget och viktigt för Värmland, säger tf. landshövding Johan Blom, i ett pressmeddelande.

Landshövdingen och Prins Carl Philip kommer även att följa rallyt på plats i Torsby under fredagen.

Artikeltaggar

FärjestadstravetMotorsportPrins Carl PhilipSvenska rallyt

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare