Två fick svartlut på sig vid arbetsplatsolycka

Brott & blåljus
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Ambulans larmades vid 10.45-tiden på onsdagen till Gruvön i Grums där två personer fått svartlut på sig i samband med ett arbete.

En man i 45-årsåldern fick efter olyckan föras sjukhus med skador på bland annat ena kinden. Den andra personen som var inblandad i olyckan, en man i 55-årsåldern, ådrog sig lindriga skador och behövde inte följa med ambulansen.

– Personal har tagit hand om personen enligt de rutiner som finns vid den här typen av olyckor, berättar polisens pressinformatör Christina Hallin.

En anmälan gällande arbetsplatsolycka kommer att bli upprättad.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.