• idag
  26 maj
  16°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  27 maj
  17°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  28 maj
  17°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   NO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  29 maj
  17°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  30 maj
  18°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm

Coop Värmland bygger om i Sunne

Nyheter
PUBLICERAD:
Coop Värmland fortsätter att bygga om sina butiker. Nu är det dags för Coop i Sunne att få en ansiktslyftning.

– Coop har av tradition alltid haft en stark och stabil ställning här i Sunne. Med hjälp av ombyggnaden kommer vi i en nära framtid att ta butiken mot helt nya höjder, säger butikschef Anders Wendegård i ett pressmeddelande.

Butiken i Sunne kommer att göras om både in- och utvändigt. Nytt i butiken blir bland annat butiksbageri, salladsbar samt både snabbkassor och shop-express.

I slutet av mars beräknas ombyggnaden vara klar.

– Vi kommer att ha öppet precis som vanligt under hela ombyggnadstiden och i slutet av mars kommer vi att fira den nya butiken med en riktig fest för hela Fryksdalen. Detta kommer att bli riktigt roligt både för oss och för kunderna, utlovar Anders.

Butiken kommer efter det att benämnas som Coop - kort och gott.

– Satsningen är ytterligare ett konkret led i den strategi som styrelsen lagt fast att vi ska ha Värmlands bästa dagligvarubutiker. Efter de positiva erfarenheter vi haft sedan tidigare omställningar känns det jättebra att vara igång även i Sunne, säger Coop Värmlands vd Tomas Sjölander.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.