Brorsson bästa svenska

Skidskytte
PUBLICERAD:
Ingen lyckad dag för de svenska skidskyttarna när första tävlingen i Antholz-Anterselva kördes. För många bom och problem med den höga höjden är två anledningar till att vi inte hittar en svenska först på 21:a plats.

Det var värmländska Mona Brorsson som blev bästa svenska därefter kom värmländskan Linn Persson på en 28:e plats. Den tredje värmländskan Emma Nilsson klarade precis gränsen till jaktstarten med sin 56:e plats.

Övriga svenskar till start var Hanna Öberg som kom på en 34:e plats och Anna Magnusson som slutade på en 62:e plats och klarade därmed inte gränsen som går vid 60:e platsen.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.