• idag
  25 maj
  • Vind
   1 m/s
  • Vindriktning
   N
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  26 maj
  17°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  27 maj
  17°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  28 maj
  17°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   NO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  29 maj
  17°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Nilsén vann på Momarken

Trav/spel
PUBLICERAD:
Några Årjängstränare gästade under tisdagen Momarkens tävlingar. Bäst gick det för Per Ludvig Nilsen som vann ett V65-lopp med egentränade Moe Jokern, ”Ludde” prickade bra från spår sju i volten och kunde in i första kurvan ta sig till spets.

Ekipaget varvade på 35 blankt och höll sedan undan till säker seger på det långa upploppet. En bra insats av sexåringen som i karriärens fyra första starter varit som bäst femma. Segerchecken var på 12 000 norska kronor. Per Ludvig var sedan hårt betrodd i V65-avslutningen där han körde Walker Jade som inte orkade från spets och fick nöja sig med ett sjundepris.

Tom Horpestad kom med Fighing Joe som från andra utvändigt blev trea i den första V65-avdelningen.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.